Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Menús

En el restaurante passadis tenemos 2 menús a  diario de martes a viernes, en el que se van cambiando platos que consta de 6 primeros y 6 segundos y postres caseros.
                  

 MENÚ DEL DÍA 11.50€ + IVA

MENÚ ARROSSOS 17.90€ + IVA 

 

        En el Passadis tenemos  nuestra carta con productos siempre frescos y del mercado, somos especialistas en brasas  servidas sobre pizarras calientes,  y tambien los "caracoles a la llauna.  Todos los días, tanto a mediodía como por la noche, tenemos  el menú:

 

    MENU   PASSADIS 17.90 €  iva no incluido  

Primers

-Amanida Passadís (varietat d’enciams, ruló de cabra i fruits secs)

-Carpaccio de bacallà amb oli i paté d’oliva i confitura de tomàquet

-Escudella de Pagès ( segons temporada)

-Cassoleta de callos de la casa

-Olla de musclos del Delta al vapor

-Cloïsses a la marinera

 

Segons

-Peus de porc amb gírgoles i xampinyons sobre base de pebrot i all

-Secret ibèric cuinat sobre llosa de pissarra al seu gust amb guarnició del dia

-Llosa amb Xurrasco de Girona a la brasa amb guarnició del dia.

-Llosa amb llonganissa amb pebre de Valls amb guarnició

-Llom de lluç de palangre amb musclos, gambes i salsa marinera.

 

Arrossos Creatius- DOP Delta de l’Ebre ( Mínim 2 persones)

-Arròs de muntanya amb conill, cargols, espàrrecs i carxofes.

-Arròs caldós parellada de la barca amb rap de costa, calamars de platja, musclos, cloïsses i gambes.

-Fideuà del Delta amb all i oli

-Paella de marisc.

-Arròs negre amb sèpia i calamars

-Arròs a banda amb rap de costa i clamars

POSTRES CASOLANS D’ELABORACIÓ PRÒPIA

 

PA ,VI DE LA CASA, AIGÜES

 

 

 

Español