Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Menús

En el restaurante passadis tenemos 2 menús a  diario de martes a viernes, en el que se van cambiando platos que consta de 6 primeros y 6 segundos y postres caseros.
                  

 MENÚ DEL DÍA 11.50€ + IVA

MENÚ ARROSSOS 16.95€ + IVA 

 

        En el Passadis tenemos  nuestra carta con productos siempre frescos y del mercado, somos especialistas en brasas  servidas sobre pizarras calientes,  y tambien los "caracoles a la llauna.  Todos los días, tanto a mediodía como por la noche, tenemos  el menú:

 

    MENU   PASSADIS 17.90 €  iva no incluido  

Primers

-Amanida Passadís (varietat d’enciams, ruló de cabra i fruits secs)

-Amanida de pernil d’ànec, (mesclum, figues, panses, pipes i vinagreta de nous)

-Carpaccio de bacallà amb oli i paté d’oliva i confitura de tomàquet

-Xató ( varietat d’enciams, olives, anxoves, bacallà i salsa romesco)

-Escudella de Pagès ( segons temporada)

-Gaspatxo o Salmorejo ( segons temporada)

-Graellada de verdures planxa ( albergínia, gírgoles, espàrrecs, carbassó, patates i xampinyons)

-Assortit de croquetes casolanes ( ibèric, «cocido», i brandada de bacallà)

-Cassoleta de callos de la casa

-Pasta a la bolonyesa o carbonara a triar

-Cargols a la llauna ( suplement 5€)

-Patates de Prades al caliu, un farcida de formatge fos i una farcida amb allioli

-Llesquetes de pa de coca amb pernil ibèric ( suplement de 4€)

-Pa de coca amb escalivada, ceba caramel·litzada i ruló de cabra

-Olla de musclos del Delta al vapor

-Sardines de Tarragona amb all i julivert

-Pa de coca amb «morcilla de Burgos» amb ruló de cabra i balsàmic

 

Segons

-Peus de porc amb gírgoles i xampinyons sobre base de pebrot i all

-Secret ibèric cuinat sobre llosa de pissarra al seu gust amb guarnició del dia

-Llosa amb Xurrasco de Girona a la brasa amb guarnició del dia.

-Llosa amb llonganissa amb pebre de Valls amb guarnició

-Llosa amb xistorra i «morcilla de Burgos»

-Costelles de xai cuinades a la llosa de pissarra al seu gust ( suplement 5€)

-Entrecot cuinat a la llosa de pissarra al seu gust (suplement 5€)

-Entrecot de bou cuinat a la llosa de pissarra al seu gust (suplement 6€)

-Confit d’ànec amb taronja amarga, prunes, dàtils, banyat amb mel i ametlles ( suplement 4€)

-Cochinillo rostit al forn a l’estil segovià ( suplement 5€)

-Llom de lluç de palangre amb musclos, gambes i salsa marinera.

-Llobarro al forn amb base de patata panadera, ceba i tomàquet banyat amb vi blanc

-Bacallà a la llauna amb llaminat d’alls, pimentó a l’aroma del cava (suplement 4€)

-Xai a l’estil segovià (suplement 5€)

-Carn a la pedra ( mínim 2 persones suplement de 6€ per persona) Carns variades cuinades sobre llosa volcànica amb salses i guarnició

 

Arrossos Creatius- DOP Delta de l’Ebre ( Mínim 2 persones)

-Arròs de muntanya amb conill, cargols, espàrrecs i carxofes.

-Arròs amb cracs de riu

-Arròs caldós parellada de la barca amb rap de costa, calamars de platja, musclos, cloïsses i gambes.

-Fideuà del Delta amb all i oli

-Paella de marisc.

-Arròs negre amb sèpia i calamars

POSTRES CASOLANS D’ELABORACIÓ PRÒPIA

 

PA ,VI DE LA CASA, AIGÜES

 

 

 

Español