Facebook Twitter Google Plus Pinterest

BANQUETES EMPRESAS - GRUPOS- MENÚ DE REYES 2017

En el restaurante passadis tenemos diferentes menus y salones para poder realizar la diferentes celebraciones, siempre con una gran relación precio-calidad.
BANQUETES EMPRESAS Y GRUPOS Todas las personas de un grupo tienen que elegir el mismo menú. Muchas gracias.
MENÚ 1 :  19.50€ IVA INLCUIDO MENÚ 2: 25€ IVA INCLUIDO MENÚ 3: 28,50€ IVA INLCUIDO

Primers per  compartir cada 4 comensals

Patates de Prades al “caliu amb all i oli”

Amanida Passadís “mesclum d’enciams,nous,rul·lo de cabra,balsàmic”

Llossa  amb pinxos de filet ibèric adobats

Assortit de croquetes casolanes

------------------

-Escalopins de vedella amb salsa idiazabal

-Pollastre amb gambes i cigales i daus de poma.

-LLom de lluç de palangre amb musclos,gambes i salsa marinera

-Llobarro al forn

-------------------------

Tronc de biscuit amb xocolata calenta       

 Pa ,vi,aigües,cafés

Cava o xupitos

Tría un primer i un segón

-Amanida Passadis”mesclum d’enciams ,nous ,rul·lo de cabra, balsàmic

-Carpaccío de bacallà amb oli  i paté d’oliva i confitura de tomàquet

-Amanida Cèsar

--------------------

-Secret  ibèric amb salsa de vi negre del Priorat

-Ànec amb peres i prunes

-Bacallà amb muselina de Chartreuse

------------------------

-Carpaccio de pinya amb crema al ron

             ---------------------                

Pa ,vi ,aigües ,cafès

Cava o  xupitos

-Amanida de pernil d’ànec ,mesclum, figues,panses,pipes i vinagreta de nous

-Amanida Passadis”mesclum d’enciams ,nous ,rul·lo de cabra, balsàmic

-Canelons de marisc i salsa de carbassó

-Carpaccio de bacallà amb oli  i paté d’oliva

-------------------

-LLomets ibèric amb reducció de          Pedro ximénez

-Zarzuela de lluç i marisc

-Solomillo de tonyina amb salsa de soja i sèsam

-Entrecot a la brasa

----------------------

-Carpaccio de pinya amb crema al ron

Pa ,vi ,aigües ,cafès

Cava o  xupitos

 

Español